Kezdőlap Események Egy napos
túra
Több napos
belföldi túra
Több napos
külföldi túra
Szolgáltatások

ELMARAD! - Éjszakai bringakör, Velencei-tó kerülés, 2020. augusztus 1., szombat, 20:30-00:15

Táv: 30 km

A részvételhez regisztrálnod kell az oldal alján lévő űrlap kitöltésével.

Légy Te az éjszaka fénypontja! Szereld fel a bringádat minél több és minél színesebb, ötletesebb világítással és tekerd körbe így a Velencei tavat!

A pákozdi arborétumnál zsíros kenyérrel készülünk Nektek, valamint megszavazzuk a legmenőbb díszítésű biciklit is! Mindenki egy biciklire szavazhat majd, aki a legtöbb szavazatot kapja, egy MoBike04-es bögrét kap ajándékba!

Találkozás 20:30-20:45 között, a Velence Resort Spa és Wellness -szel szembeni, az út túloldalán lévő, fizetős parkolóban. Néhány ingyenes parkolót találtok a környéken.

Indulás 21:00, várható beérkezés: 00:15

Bukósisak és láthatósági mellény( öv vagy hasonló célú felső) viselése kötelező! A majd aktuálisan érvényben lévő, vírus elleni intézkedések betartása szintén kötelező. Ezt az esemény hetében pontosítjuk, hogy éppen mit takar.

A részvételi díj 3000 Ft/fő, gyerekeknek 18 éves kor alatt 2000 Ft/fő.

FONTOS: 10 munkanapon belül várjuk a befizetést. Amennyiben nem érkezik meg, úgy töröljük a regisztrációdat és erre az eseményre már nem fogsz tudni jelentkezni többet. Ne feledd, a befizetésedre 7 napos lemondási garanciát adunk, részletek az esemény leírásában.

A díj tartalmazza a zsíroskenyeret, világító karkötőt és a túravezetést.

Nem tömegrendezvény, nincs felvezető sem kísérő autó, a biciklis úton haladunk, az egyik szervező vezeti, a másik zárja a sort. A tempó kényelmes, nem gyors.

Az esemény korlátozott létszámú, max. 50 fő jelentkezését fogadjuk el. A sorrendet a befizetések alapján nézzük. A részvételi díjat előre szükséges befizetni. Rendezheted bankkártyás fizetéssel (SimplePay az OTP által, a regisztráció után 24 órán belül, email-en kapsz linket hozzá) vagy utalással az alábbi számlaszámra:

OTP 11773425-31127950
Név: Ráczné Marics Mónika e.v.
Megjegyzés: Éjszakai 0801 + a jelentkező neve

7 napos lemondási garancia! A befizetett összeg visszajár, ha a lemondási szándékodat legkésőbb július 24-én jelzed felénk írásban, a mobike04@gmail.com címen. Ezen időpont után a részvételi díjat nem áll módunkban visszautalni.

A szervező általi lemondás esetén a részvételi díj visszautalásra kerül. Rossz idő esetén esőnapot jelölünk ki.

Az eseményen mindenki a saját felelősségére vesz részt!

A változtatás jogát fenntartjuk.

Töltsd ki a lenti űrlapot és nyomd meg a "Küldés" gombot a végén!

Látogass el a Facebook oldalunkra Küldj Nekünk email-t